صبح امروز جشنواره غذاهای بومی و محلی به مناسبت روز جهانی داوطلب سلامت به همت کارشناس برنامه داوطلبین سلامت ، واحدهای تغذیه وآموزش سلامت مرکز بهداشت کهگیلویه و همچنین همکاری مرکز بهداشتی و درمانی ضرغام آباد در محل خانه بهداشت روستای کلایه سفلی از توابع ضرغام آباد شهرستان کهگیلویه برگزارشد.
صبح امروز جشنواره غذاهای بومی و محلی به مناسبت روز جهانی داوطلب سلامت به همت کارشناس برنامه داوطلبین سلامت ، واحدهای تغذیه وآموزش سلامت مرکز بهداشت کهگیلویه و همچنین همکاری مرکز بهداشتی و درمانی ضرغام آباد در محل خانه بهداشت روستای کلایه سفلی از توابع ضرغام آباد شهرستان کهگیلویه برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛در این جشنواره که با حضور تعدادی از داوطلبین سلامت روستای کلایه سفلی شهرستان کهگیلویه برگزار شد،کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه هدف از برگزاری این جشنواره را اهمیت شیوه های صحیح پخت،معرفی غذاهای سنتی و محلی ،ترویج استفاده از غذاهای پر انرژی ،سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر و آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم دانست.
مرضیه کامران در این زمینه تصریح کرد:ترکیبات غلات و حبوبات منبع کامل پروتئین جهت افراد خصوصا افراد در سنین رشد مثل کودکان ،نوجوانان و زنان باردار می باشد.
کامران ضمن تاکید بر استفاده از سبزیجات جهت جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون ،افزود:همچنین در یک مقلیسه بین غذاهای بومی و سنتی با غذاهای فست فود مانند پیتزا،ساندویچ ،سوسیس،کالباس ،کنسروها استفاده از غذاهای بومی و محلی توصیه می گردد.
وی با اشاره به اهمیت استفاده مناسب و بجا از روغن های سرخ کردنی وپخت وپز بیان داشت:استفاده از تزئینات غذا جهت افزایش اشتهای فرد به ویژه کودکان موثر است.
شایان ذکر است در پایان با اهداء جوایزی از زحمات داوطلبین سلامت روستای کلایه سفلی تجلیل به عمل آمد.9/
خبر:آرمان شفایی